PROGRAMET

Grindje dhe këngë

Ana dhe Beni, grinden pa pushim. Të këshilluar nga terapisti i tyre për të gjetur një zgjidhje, ata kujtohen për dashurinë që kanë për muzikën. Në një përpjekje të fundit për të shpëtuar martesën, ata i kthejnë grindjet në këngë dhe formojnë një bandë muzikore me fqinjin e tyre.

 

Regjia

Zoe Lister-Jones

Skenari

Zoe Lister-Jones

Aktorë:

Zoe Lister-Jones, Adam Pally, Fred Armisen, Brooklyn Decker, etj…

Zhanri

Komedi | Dramë | Muzikë

Viti i Prodhimit

2017

 

TRANSMETIMI

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Lightbox Plugin