PROGRAMET

Hakmarrësit 3: Lufta e Pafundësisë, Popcorn


Aleatët e superheornjëve duhet të sakrifikojnë gjithçja në përpjeke për të mposhtur të fuqishmin Thanos, para se sulmi i tij për shkatërrim dhe shfarosje, t’i japë fund universit

 

Regjia

Anthony Russo, Joe Russo

Aktorë

Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans etj..

 

Zhanri

Action | Adventure | Science Fiction | Fantasy

 

Viti i Prodhimit

2018

 

Mosha e lejuar

Mbi 13 vjeç

TRANSMETIMI

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Lightbox Plugin