PROGRAMET

Hijet e së shkuarës, çdo ditë, ora 16:00, Stinët

Një histori takimesh, ndarjesh, pushteti, lufte për drejtësi dhe mbi të gjitha dashurie dhe forcës që kjo ndjenjë ka për të ndryshuar gjithçka.

 

Aktorë

Cláudia Abreu, Reynaldo Gianecchini, José Mayer, etj…

 

ORARE TRANSMETIMI

DATA ORA KANALI
Nga e Hëna në të Premte 16:00

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Lightbox Plugin