PROGRAMET

I Infiltruari, e hënë – e premte, Ora 19:30, Dizi


Kur vëllai i Sarpit, Umuti zhduket dhe supozohet i vdekur, nëna e tij dëshpërohet pa ngushëllim, ndërsa ai shkatërrohet nga humbja. Pas shumë vitesh aidiplomohet në Akademinë e Policisë dhe caktohet të infiltrohet në sindikatën mafioze të drejtuar nga Xhelali. Kur përfshihet më tej në botën e Xhelalit, aizbulon se vëllai i tij i humbur prej kohësh, është rritur nga Xhelali dhe po përgatit për një mision të rendësishëm. Papritmas vëllezërit ribashkohen, por jo si dy vëllezër, si dy kundërshtarë në anë të ndryshme të ligjit…

 

Regjia:

Uluç Bayraktar

 

Zhanri:

Aksion | Krim | Dramë

 

Aktorë:

Çagatay Ulusoy, Aras Bulut Iynemli, Çetin Tekindor, etj

 

Mosha e lejuar:

Mbi 14 vjeç

 

Viti i Prodhimit:

2016

 

ORARE TRANSMETIMI

DATA ORA KANALI
E hënë – e premte 19:30

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency

WordPress Lightbox Plugin