PROGRAMET

I rrezikshmi Henri , e hënë – e premte, 15:15, Junior


Henri Hart rikthehet me seritë më të fundit. Personazhe të reja… Armiq të rinj..Dhe misioni vazhdon…A do mundet Henri dhe vëllai i tij të shpëtojnë botën?

Zhanri

Akson, komedi

 

Mosha e lejuar

Mbi 6 vjeç

 

ORARE TRANSMETIMI

DATA ORA KANALI
E hënë – e premte 15:15 junior-logo

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Lightbox Plugin