PROGRAMET

Kuzgun, e hënë – e premte, Ora 17:30, Dizi


Jeta familjare e Kuzgun ndryshon tërësisht si pasojë e padrejtëisë të mbajtur ndaj babait të tij, i cili ishte një polic që nuk korruptohej derisa e tradhtojnë dhe bie në burg. Kuzgun do të bjerë në një robëri, dhimbje, zemërim dhe luftë që do të zgjasë 20 vjet.

 

Regjia:

Ali Bilgin

 

Zhanri:

Aksion | Dramë | Romancë

 

Aktorë:

Bar?? Arduç, Burcu Biricik, Hatice Aslan

 

Mosha e lejuar:

mbi 13 vjeç

 

Viti i Prodhimit:

2019

 

ORARE TRANSMETIMI

DATA ORA KANALI
E hënë – e premte 17:30

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency
WordPress Lightbox Plugin