PROGRAMET

Little Giants, e hënë – e premte, Ora 19:00, Animal Planet


Autori dhe eksperti i jetës së egër, Bradley Trevor Greive dhe Billy Almon shkojnë në habitate të largëta dhe jomikpritëse për të gjurmuar bisha të vogla. Duke përdorur pajisje moderne, ato matin aftësitë e këtyre krijesave dhe na i paraqesin ato në një mënyrë të re.

 

Zhanri

Dokumentar | Reality

 

 

ORARE TRANSMETIMI

DATA ORA KANALI
E hënë – e premte 19:00

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency

WordPress Lightbox Plugin