PROGRAMET

Liv dhe Medi (sez. I), e hënë – e premte, ora 18:30, Junior

Liv dhe Medi janë dy binjake identike. Ato janë dy karaktere shumë të ndryshme nga njëra tjetra. Njëra është një yll i njohur televiziv dhe tjetra një yll i basketbollit të shkollës. Ato kanë edhe dy vëllezër më të vegjël që e zbukurojnë akoma më shumë familjen e tyre. Ndiqni aventurat e tyre në shkollë dhe famije…

 

Zhanri: Për fëmije

 

ORARE TRANSMETIMI

DATA ORA KANALI
E hënë – E premte 18:30 junior-logo

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Lightbox Plugin