PROGRAMET

Në krahët e dashurisë, e hënë – e premte, Ora 18:00, Dizi


Lejla është një nënë beqare që martohet me biznesmenin e pasur, Hashmetin për t’i dhënë një jetë më të mirë djalit të saj. Gjërat marrin një kthesë të papritur ditën e martesës, kur Lejla zbulon se Hashmeti ka një anë të errët dhe arratiset me ndihmën e njërit prej punonjësve të tij, Alperit. Ata bien në dashuri pavarësisht nga kërcënimi i afërt i njerëzve të Hashmetit. A do të mbizotërojë dashuria midis Alperit dhe Lejlës kundër intrigave të Hashmetit për të marrë Lejlën? A mund të vazhdojë të lulëzojë dashuria e tyre mes këtyre vështirësive?

 

Regjia:

Mesude Erarslan

 

Zhanri:

Dramë | Romancë

 

Aktorë:

Kadir Do?ulu, Seda Bakan, Mustafa Üstünda?, Dolunay Soysert, Kadir Çermik, etj

 

Mosha e lejuar:

Mbi 15 vjeç

 

Viti i Prodhimit:

2016

 

ORARE TRANSMETIMI

DATA ORA KANALI
E hënë – e premte 18:00

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency

WordPress Lightbox Plugin