PROGRAMET

Një pjesë e imja, e hënë – e premte, Ora 19:10, Dizi


Defne dhe Karaman Jorukan janë të pasur por nuk kanë fëmijë. Familjarët e detyrojnë Defnen të kërkojë një alternativë tjetër për t’a bërë të shoqin me një fëmijë. Ajo vendos të punësojë një nënë sorrogato për të lindur fëmijën e saj. Zgjedhja e saj është Elifi, një vajzë e re nga vendlindja e Karamanit

 

Regjia:

Hakan Inan

 

Zhanri:

Dramë | Romancë

 

Aktorë:

Özcan Deniz, Hatice Sendil, Begüm Kütük

 

Mosha e lejuar:

Fëmijë të shoqëruar nga prindërit

 

Viti i Prodhimit:

2014

 

ORARE TRANSMETIMI

DATA ORA KANALI
E hënë – e premte 19:10

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency
WordPress Lightbox Plugin