PROGRAMET

Një vazhdim i paleverdisshëm: E vërteta dhe pushteti

Një dekadë pas ‘Një e vërtetë e paleverdisshme’, ish zëvendëspresidenti amerikan Al Gore, vazhdon luftën e palodhur duke udhëtuar nëpër botë për të trajnuar një ushtri aktivistësh dhe për të ndikuar në politikat ndërkombëtare të klimës. Me kamerat që e ndjekin pas kuintave, në momente private dhe publike, ai vazhdon të ndjekë idenë se edhe pse rreziku është më i madh se kurrë, e keqja e madhe mund të shmanget falë këmbënguljes dhe zgjuarsisë njerëzore.

 

Regjia

Bonni Cohen, Jon Shenk

Skenari

Al Gore

Protagonistë:

Al Gore, George W. Bush, John Kerry, Angela Merkel, Barack Obama, Vladimir Putin, Donald J. Trump, etj…

Zhanri

Dokumentar

Viti i Prodhimit

2017

 

TRANSMETIMI

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Lightbox Plugin