PROGRAMET

Megastrukturat, çdo të premte, Ora 21:00, NGC


Një cikël dokumentarësh që fokusohet në realizimin e projekteve ekstreme të ndërtimit, qofshin ata më të mëdhenjtë, më të lartët, më të gjërët, apo më të thellët në botë, dhe tek makineritë e përdorura për të krijuar struktura të jashtëzakonshme.

 

Zhanri

Dokumentar

 

 

ORARE TRANSMETIMI

DATA ORA KANALI
Çdo të premte 21:00

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency

WordPress Lightbox Plugin