PROGRAMET

Patrulla e putrave, e hënë – e premte, ora 17:00, Bang Bang


Marshalli, Guraleci, Ndjekësi, Shkëmbi, Zuma dhe Qiellorja janë 6 qenushë simpatikë, te pajisur me aftësi të veçanta, Nën drejtimin e 10-vjeçarit Raider, ata punojnë sëbashku për të shpëtuar këdo që është në rrezik.

 

Krijues:

Keith Chapman

 

TRANSMETIMI

DATA ORA KANALI
E hënë – e premte 17:00 Bang Bang, Emisoadsa sdfawefcasfd asefxda S DfcaSDf aSdf a

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Lightbox Plugin