PROGRAMET

Racemax Motorsports, çdo të hënë, Ora 20:00, Fast and fun box


Ky show sportiv prezanton më të mirët në sportet motorike nga Formula 1 dhe Indy Car, deri te ngjarjet më prestigjioze në botë, në garat ndërkombëtare të makinave sportive nga më të ndryshmet, madje edhe gara me aeroplan.

 

Zhanri

Sport

 

 

ORARE TRANSMETIMI

DATA ORA KANALI
Çdo të hënë 20:00

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency

WordPress Lightbox Plugin