PROGRAMET

Salvage Hunter:Classic Cars, çdo të enjte, ora 22:00, Discovery


Drew Pritchard bashkohet me Paul Cowland në një mision epik automobilistik. Ata kërkojnë kudo në Mbretërinë e Bashkuar për të blerë, riparuar dhe shitur makina klasike.

 

Zhanri

Reality

 

 

ORARE TRANSMETIMI

DATA ORA KANALI
Çdo të enjte 22:00

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency

WordPress Lightbox Plugin