PROGRAMET

Skuadra e drejtësisë: Vetëtima

Vetëtima zgjohet një mëngjes dhe kupton se ka humbur një betejë midis Skuadrës së Drejtësisë dhe Xhokerit, dhe që çuditërisht nuk i ka më fuqitë e tij. Ai e gjen veten të ngecur në një fragment përsëritës të kohës, dhe miqtë e tij duhet të përpiqen të ndalojnë fajtorin: personifikimi negativ i Vetëtimës

 

Regjia

Ethan Spaulding

Skenari

Jim Krieg, Jeremy Adams

Aktorë:

Dee Bradley Baker, Troy Baker, Eric Bauza, Grey Griffin, Tom Kenny etj

Zhanri

Film i animuar | Aksion | Komedi

Viti i Prodhimit

2018

 

TRANSMETIMI

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Lightbox Plugin