PROGRAMET

Të gjithë shenjtorë

Bazuar në historinë e vërtetë të shitësit të kthyer në predikues Majkëll Spërlok, kishën e vogël që ai ishte urdhëruar për ta mbyllur, dhe një grupi emigrantësh. Së bashku ata rrezikojnë gjithçka për të hedhur rrënjët për një të ardhme që mund të shpëtojë kishën dhe jetët e tyre.

 

Regjia

Steve Gomer

Skenari

Steve Gomer

Aktorë:

John Corbett, Cara Buono, Myles Moore, Barry Corbin, etj…

Zhanri

Dramë

Viti i Prodhimit

2017

 

TRANSMETIMI

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Lightbox Plugin