PROGRAMET

The Family Chantel, Çdo të mërkurë, Ora 21:00, TLC


Që kur Chantel e prezantoi Pedro-n me familjen e saj nën pretendimin e rremë se ai vinte në Amerikë me një vizë studentore, drama që pasoi i ka bërë fansat të duan të dinë më shumë nga historia e tyre dhe të ndjekin edhe anëtarët e tjerë të familjeve eksplozive.

Sezoni III

 

Zhanri

Reality

 

 

ORARE TRANSMETIMI

DATA ORA KANALI
Çdo të mërkurë 21:00

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency

WordPress Lightbox Plugin