Luke Hobbs e Deckard Shaw pritet të japin spektakël me aventurat plot aksion në filmin spinoff të “Fast and Furious”.

Interpretuesit e tyre Dwayne “The Rock” Johnson dhe Jason Statham ndriçuan tapetin e kuq në premierën hollivudiane të “Hobbs & Shaw”.

Nuk munguan as figurat e tjera të filmit, mes tyre edhe personazhi negativ i interpretuar nga Idris Elba.

Source: Televizion