Në kuadër të proçesit të digitalizimit, e që të vazhdoni të shihni programe televizive në ekranin tuaj, të gjithë ju që keni dekoder dhe modulë të vjetër SD, duhet të pajiseni patjetër me dekoderin e ri tokësor T2-HD.

E merrni për vetëm për 5900 lek, ose jua japim FALAS, nese bëni Abonim Premium 12 Mujor!

Deri më 30 Qershor!