DigitAlb njofton se:
Prej datës 15 Nëntor, të gjitha programet televizive në valë tokësore,
do mund të ndiqen vetëm nëpërmjet sistemit të transmetit numerik DVB T2!
Prandaj për të parë në vijim kanalet e lira pa pagesë, si dhe kanalet e platformës tokësore DigitAlb,
DUHET QË DETYRIMISHT TË PAJISEN ME DEKODERIN T2 HD ose flyBOX TOKËSOR!

PËR MË SHUMË SHIHNI HARTËN E MBULIMIT ME SINJAL