Info Për Produktet

STB_satelitor

Dekoder Satelitor

3,900 LEK

Dekoder Satelitor:
DigitAlb sjell për herë të parë Dekoderin e RI Satelitor, me një çmim mjaft joshës!
Me këtë dekoder do të shihni të gjitha kanalet e platformës Satelitore DigitAlb si dhe të shumta ndërkombëtare ne format HD e SD, me transmetime Mpeg4,.

bli

Kategoria: .
  • Pershkrimi

Product Description

Dekoder Satelitor:

DigitAlb sjell për herë të parë Dekoderin e RI Satelitor, me një çmim mjaft joshës!
Me këtë dekoder do të shihni të gjitha kanalet e platformës Satelitore DigitAlb si dhe të shumta ndërkombëtare ne format HD e SD, me transmetime Mpeg4.

 

INFORMACION PARAPRAK !

I nderuar Blerës,

Informacionin e plotë në lidhje me specifikimet teknike, karakteristikat e produktit përpara blerjes së marresit numerik, e gjeni ne broshurën e marrësit numerik (klikoni këtu BROSHURA DHE VKM). Kjo broshurë shoqëron çdo marrës numerik tokësor.

Për çdo informacion shtesë lutemi të drejtoheni pranë DigitAlb Units (https://www.digitalb.al/ndihma/dyqanet-2/)

ose në shërbimin e kujdesit ndaj klientit në Digitalb (https://www.digitalb.al/na-kontaktoni-2/).

Informancionin publik mbi digitalizimin dhe përdorimin e marrësit numerik e gjeni në faqen zyrtare: http://ama.gov.al/digjitalizimi-publik/.

Lutemi që përpara blerjes së marrësit numerik të konsultoni sa më sipër.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency
WordPress Lightbox Plugin