Info Për Produktet

DVD_Fjalori1

DVD – Fjalori elektronik i gjuhës Shqipe

5,900 LEK

  • Fjalori i pare elektronik i gjuhës shqipe me shqiptim, sipas rregullave të drejtshqiptimit të gjuhës shqipe.
  • Botim i mbështetur në fjalorin zyrtar të Institutit të Gjuhësise dhe Letërsisë me rreth 48,000 fjalë dhe 5,000 shprehje frazeologjike.
  • Kërkim automatik i thjeshtë dhe i avancuar për fjalët dhe shprehjet e përfshira në
  • Përdorim praktik dhe një referencë e rëndësishme për të gjithë studiuesit e gjuhës shqipe.
  • Pesha reale – 15

bli

Kategoria: .

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency
WordPress Lightbox Plugin