Info Për Produktet

TTM_1-2

DVD “Talk to me” e Plotë (1 + 2)

6030 LEK

“Talk to me ” e plotë, është një metodë interaktive për mësimim e anglishtes britanike dhe amerikane për moshat e rritura, duke përdorur njohjen e zërit, për të folur një anglishte të përkryer. Gjithçka është në shqip. Niveli  Fillestar – I ndërmjetëm – I përparuar.

  • Ofron dialoge,video,ushtrime shqiptimi dhe të tjera(mesimore e zbavitëse), gramatike,fjalor, rregjistrim audio, komunikim përmes internetit,etj.
  • Mbi 7,000 fjalë të përdorura në situata të ndryshme të jetës moderne.
  • Ofron material për mbi 120 orë mësimi.
  • Pesha reale – 3

bli

Kategoria: .

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency
WordPress Lightbox Plugin