Info Për Produktet

TMMK_4-6_7-9_10-12_vjec

DVD “Tell me more kids (e plotë) 4-12 vjeç

8000 LEK

DVD e plotë “Tell me more kids “, është një metodë interaktive për mësimim e anglishtes britanike dhe amerikane, për fëmijët nga mosha 4-12 vjeç. Gjithçka është në shqip. Me mbi 1000 lojra të ndryshme, karaoke dhe filma vizatimorë. Shtëpia, qyteti, bota.

  • Paketa permban : 6 CD-ROM,1 Libër udhëzues në shqip,1 Kufje dhe mikrofon
  • Pesha reale – 3

bli

Kategoria: .

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency
WordPress Lightbox Plugin