Info Për Produktet

HDD

Hard Disk I DigitAlb me memorie të jashtme 1 TB

4,990 LEK

Duke e lidhur me dekoderin FlyBOX, kryen funksione të jashtëzakonshme:
 
TIMESHIFT – Bën “pause” një program të caktuar që jeni duke e parë dhe nuk doni ta humbisni nëse shkëputeni nga TV juaj. Më pas vijoni ta shihni atje ku e latë, duke shtypur  butonin “Play” në telekomandë.
 
PVR –  Rregjistroni dhe ruani në memorjen e Hard Disk, një program që jeni duke e parë. Ose prenotoni një rregjistrim të një programi që do të jetë në avancë, nëpërmjet Guidës së Programeve.
Programet e rregjistruara mund të qëndrojnë në Hard Disk, për sa kohë që të dëshironi. Ato edhe mund t’i fshini lehtësisht.
 
POPCORN – Brenda Hard Disk janë dhe hidhen vazhdimisht në mënyrë automatike nga DigitAlb, nëpërmjet sinjalit televiziv, programe që i shihni kur të doni dhe sa herë të doni ( VOD).
Të ndara sipas Kategorive. Filma, dokumentarë, seriale, programe shqiptare, etj. Cilësi maksimale. Të përkthyera në gjuhën shqipe. Funksionale për këto programe edhe butonat “Pause, Play, RW, FF, Stop”
  • Pesha reale – 4

bli

Kategoria: .

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency
WordPress Lightbox Plugin