Info Për Produktet

kokë_LNB

Kokë LNB dyshe

1,750 LEK

Për antenë parabolë Satelitore. Mundëson marrjen e sinjalit njëkohësisht nga dy satelitë me diference 3° nga njeri tjetri.

16 gradë satelitet Eutelsat dhe 13 gradë satelit Hotbird.

Pesha  reale – 0.2

bli

Kategoria: .

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency
WordPress Lightbox Plugin