“Avengers” po bëhen gati për t’u rikthyer në ekranin e madh dhe do ta bëjnë më 24 prill të vitit 2019 me filmin e ri, i 22-ti i Universit Marvel, edhe kësaj radhe regjisorët janë vëllezërit Anthony dhe Joe Russo. Tani është publikuar edhe traileri i dytë i këtij projekti me titullin zyrtar, “Avengers: Endgame”.

Source: Televizion