Reperi shqiptar me famë ndërkombëtare, Gashi po bëhet gati për një bashkëpunim të madh. Së fundmi, me anë të një postimi në rrjetin social “Instagram”, ai konfirmoi projektin e ri.

“Kush është gati për Gashi, DJ Snake dhe Cardi B?”, ka shkruar Gashi në këtë postim në rrjetin social.

Source: Tendence