Gjatë një interviste për “Forbes”, Kanye West deklaroi se ka ndër mend të ndërtojë një godinë për të pastrehët frymëzuar nga Tatooine, planeti i njohur nga vinte Luke Skywalker në universin narrativ të “Star Wars”.

Artisti revolucionar dhe stilisti amerikan tha se është frymëzuar nga shtëpia e fëmijërisë së personazhit të interpretuar nga Mark Hamill dhe se po punon me një skuadër të specializuar për të projektuar strukturën ekzakt si ajo e paraqitur në film.

Synimi është që këto streha të jenë unitet strehimi me kosto të ulët.

Source: Tendence