Road to Tirana. Turneu i futbollit me rastin e 15 Vjet DigitAlb, “Super 15” vazhdon rrugëtimin më 14, 15 dhe 16 Qershor me finalet e Kosovës. Janë 32 skuadra, nga të cilat vetëm 2 do të presin biletën për në finalen e Tiranës më 23 Qershor.