Motrat e famshme Gigi dhe Bella Hadid ishin zgjedhur nga Rihanna për ekspozimin e linjës së të brendshmeve seksi “Savage x Fenty”, për të mbyllur Javën e Modës në New York.

23-vjeçarja dhe 21-vjeçarja mahnitën me një shumëllojshmëri të brendshmesh.

Source: Tendence