DigitAlb hap audicionet për Zëra Promocionalë. Kjo është një mundësi vërtet e artë për ty.

Nëse je mbi 18 vjeç dhe nuk ke patur më parë një eksperiencë të tillë, lexo tekstin më poshtë, regjistroje me zërin tënd dhe materialin audio na e dërgo me e-mail në publik@digitalb.tv, bashkë me të dhënat (Emër, Mbiemër, Mosha, Nr. Telefoni).

Kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen në vazhdim.


Argëtimi sapo ka nisur. Gjithçka të duhet, e kemi ne. Relaks, aventurë, emocion.

Ju mirëpresim si çdo herë në DigitAlb, por këtë fillim vere ju shërbejmë “ALL INCLUSIVE” gjithë emocionet sportive:

European Qualifiers, Nations League, Ndeshjet e Kombëtares KUQeZI dhe përfaqësueses së Kosovës, si dhe Coppa America, ALL INCLUSIVE me paketën Familjare.

DigitAlb, Jetë në Familje.