Kategoritë: ArkivaNjoftime

Njoftim

Të dashur fëmijë dhe prindër shoqërues!   DigitAlb ju falenderon për pjesmarrjen tuaj masive në audicionet shpalluara për emisionin më të ri në DigitAlb që pritet të nisë së shpejti.   Ishte shumë bukur t’ju mirëprisnim të gjithë ju që morët pjesë dhe të njiheshim me ju.   Shprehim keqardhjen që për shkak të numrit te madh te fëmijëve dhe kohës së kufizuar nuk arritëm t’ju takonim të gjithë.   Për momentin audicionet kanë përfunduar por nëse ju do e ndiqni emisionin tuaj dhe do ju pëlqejë, në vijim mund të ketë audicione të tjerë për të cilat do ju njoftojmë përsëri.   Na prisni!   Faleminderit!   DigitAlb JU do!

Lexo më shumë

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor. Deri në 15 Janar. 

Lexo më shumë

Dixhitalizimi i Transmetimeve Televizive Tokësore në Tiranë e Durrës

DigitAlb njofton se po përmbyllet Proçesi i Dixhitalizimit të Transmetimeve TeleviziveTokësore në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës e Durrësit.   Abonentët me DEKODER të vjetër SD të blerë para vitit 2011, duhet të paraqiten sa më parë në Pikat e Autorizuara të Shitjes DigitAlb për të marr shërbimin, përndryshe nuk do të mund të shohin kanalet në frekuencat e reja.   Ata me modulë, duhet të bëjnë kërkim manual.   Pas marrjes së software duhet të bëjnë Kërkim Automatik të Kanaleve. DigitAlb ju fton të përfitoni edhe nga oferta aktuale e ta merrni Falas Dekoderin T2 HD, duke bërë abonim 12 Mujor Familjar ose Premium.  

Lexo më shumë

Proçesi i digitalizimit

Në kuadër të proçesit të digitalizimit, e që të vazhdoni të shihni programe televizive në ekranin tuaj, të gjithë ju që keni dekoder dhe modulë të vjetër SD, duhet të pajiseni patjetër me dekoderin e ri tokësor T2-HD. E merrni për vetëm për 5900 lek, ose jua japim FALAS, nese bëni Abonim Premium 12 Mujor! Deri më 30 Qershor!

Lexo më shumë

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Lightbox Plugin