DigitAlb Express

Shërbimi më i shpejtë më i lirë dhe më profesional mbi të gjitha që ja vlen më tepër sepse të sjell DIGITALB direkt në shtëpi me të njëjtat çmime si në dyqan.

 

Tel: +355 694030030, +355 682033350

e-Mail: [email protected]

 

 

Shërbimi Express Ju Mundëson
Instalim antene satelitore në Tiranë 2.500 Lekë
Instalim antene tokesore në Tiranë 1.500 Lekë
Gjetje sinjali satelitor në Tiranë 1.200 Lekë
Gjetje sinjali tokësor në Tiranë (antenë qëndrore) 1.500 Lekë
Instalim antene satelitore jashte Tiranes 3.000 Lekë
Instalim tokesore jashte Tiranes 2.000 Lekë
Gjetje sinjali satelitor jashte Tiranes 1.500 Lekë
Gjetje sinjali tokësor jashte Tiranes 1.500 Lekë
Shërbim shtesë / orë pune 1.000 Lekë*

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency
WordPress Lightbox Plugin