OFERTAT

Uefa Nations League. Kompeticioni më i ri i futbollit evropian.

55 kombe në një kompeticion me 4 Liga.

Shqipëria dhe Kosova në 80 sfida.

Ekskluzivisht në DigitAlb për Shqipëri dhe Kosovë.

 

Kanalet e SuperSport që transmetojnë Uefa Nations League,

janë FALAS

nëse bëni një abonim edhe në Paketën FAMILJARE mbi 3 Muaj.

 

Vërtet fantastike!


PËRFITO NGA OFERTA E DEKODERIT TOKËSOR

 

Merr dekoderin T2 HD Falas!

Nëse abonoheni në njërën nga Paketat e Abonimit FAMILJARE ose PREMIUM,

për më shumë se 6 Muaj, atëherë e përfiton këtë dekoder Falas.

Nuk është pak, sepse PËRFITONI plot 3,900 lekë!

Çmimet e Paketave i gjeni këtu


SA SHUMË PËRFITON NGA OFERTA E flyBOX !

 

Nëse abonoheni në Paketën PREMIUM Satelitore ose Tokësore,

për më shumë se 9 Muaj, atëherë e përfitoni me 50% ulje.

Sa shumë PËRFITONI, plot 4,950 lekë!

Me flyBOX, keni Falas edhe POPCORN 

Çmimet e Paketave i gjeni këtu


OFERTA E HARD DISK

 

DigitAlb bën një SuperUlje për Hard Disk.

Tashmë e merrni me 50% Ulje, ose për vetëm 4,990 lekë!

Çfare ju duhet Hard Disk? Kliko këtu


OFERTA E POPCORN

 

Shijo POPCORN Falas.

Thjesht nëse keni abonim në njërën nga Paketat FAMILJARE apo PREMIUM

atëherë hyni në Botën e Madhe të POPCORN dhe zgjidhni të shihni Video on Demand, mijra programe, Falas.

Për më shumë informacion, kliko këtu.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Lightbox Plugin