PLATFORMA SATELITORE

Paketa

FILLESTARE

Duke filluar nga

1,150 Lekë

në muaj

 • 1 Kanal filmash i DigitAlb
 • 1 Kanal femijesh I DigitAlb
 • Kanali T HD I DigitAlb
 • 2 Kanale Serialesh te DigitAlb
 • 1 Kanal dokumentaresh I DigitAlb
 • Kanale muzikore
 • Kanale Lajmesh dhe gjeneraliste
 • Kanale te huaja

Paketa

FAMILJARE

Duke filluar nga

1,990 Lekë

në muaj

 • 10 Kanale filmash te DigitAlb
 • 5 Kanale femijesh te DigitAlb
 • Kanali T HD I DigitAlb
 • 2 Kanale Serialesh te DigitAlb
 • 7 Kanale dokumentaresh te DigitAlb
 • Kanale muzikore
 • Kanale Lajmesh dhe gjeneraliste
 • Kanale te huaja

Paketa

PREMIUM

Duke filluar nga

3,300 Lekë

në muaj

 • 10 Kanale filmash te DigitAlb
 • 5 Kanale femijesh te DigitAlb
 • Kanali T HD I DigitAlb
 • 2 Kanale Serialesh te DigitAlb
 • 7 Kanale dokumentaresh te DigitAlb
 • Kanale muzikore
 • Kanale Lajmesh dhe gjeneraliste
 • Kanale te huaja

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Lightbox Plugin