Popcorn

TELEFONONI NGA SHTëPIA

Kujdesi për Klientin :

  • Jashtë dhe brenda vendit
  • +355 42273075
  • +355 682088888
  • +355 692080000
  • Brenda vendit
  • +355 8004444

Ke flyBOX dhe nuk e ke të lidhur ende në internet?

Ke humbur vërtet shumë! Për një lidhje të thjeshtë teknike.

 

 

–     Mbi 3000 seriale

–     Mbi 2000 filma

–     Mbi 1500 dokumentarë

–     Kanali GOLD

–     Programe për fëmijë

–     Produksione nga Shqipëria

–     Produksione nga Kosova

Të gjitha programet në POPCORN janë të një cilësie shumë të mirë audiovizuale si dhe janë të përkthyera e të titruara në gjuhën shqipe.

Ke flyBOX dhe nuk e ke të lidhur ende në internet?

Ke humbur vërtet shumë! Për një lidhje të thjeshtë teknike.

 

E për më tepër, i sheh FALAS Video on Demand. Kur të duash e sa herë të duash.


Si ta lidhësh flyBOX me internet?

Shumë e thjeshtë:

  • Nëse ju është shfaqur në ekran një tabelë që ju lajmëron se dekoderi nuk është i lidhur me internet:

Shtyp “Konfiguro rrjetin”.

 

Shtyp “lidhje me tel”, nëse e keni të lidhur flyBOX me kabëll, ose “lidhje pa tel” nëse është i lidhur me wifi.


Gjeni rrjetin tuaj wifi.

Fusni password..

Më pas shtypni “u krye”.

Prisni afërsisht 10 minuta.

Shtypni VOD në telekomandë.

VOD-Internet.

Nëse del kjo Menu , flyBOX është I lidhur me internet.

Shijojeni!

Lidhja e internetit mund te bëhet duke shkuar në Menu e Flybox / Konfigurimet / Parametrat e sistemit / Parametrat e rrjetit, Zgjidhni mënyrën e lidhjes me rrjetin. Nëse e lidhni me Wifi, tek Parametrat e Wifi, Zgjidhni Rrjetin tuaj personal. Fusni password e Wifi. Me pas Testoni Internetin tek Konfigurimet, si dhe lidhjen me MW. Pasi ato të jenë OK, flyBOX juaj është i lidhur me internet.


PUSH VOD me Hard Disk.

Nese nuk keni internet ne shtepi, Lidhja e Hard Disk të DigitAlb me flyBOX, bën të mundur gjithashtu që të aksesoni shërbimin POPCORN nëpermjet Push VOD. Në Hard Disk hidhen nga DIGITALB, mbi 1000 Evente të ndryshme në vit.

Hard disk, ju mundëson shërbime të tjera ekstra:

 

TIMESHIFT – Bën “pause” një program të caktuar që jeni duke e parë dhe nuk doni ta humbisni nëse shkëputeni nga TV juaj. Më pas vijoni ta shihni atje ku e latë, duke shtypur  butonin “Play” në telekomandë.

 

PVR –  Rregjistroni dhe ruani në memorjen e Hard Disk, një program që jeni duke e parë. Ose prenotoni një rregjistrim të një programi që do të jetë në avancë, nëpërmjet Guidës së Programeve.

 

Programet e rregjistruara mund të qëndrojnë në Hard Disk, për sa kohë që të dëshironi. Ato edhe mund t’i fshini lehtësisht.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency
WordPress Lightbox Plugin