Info Për Produktet

TTM_1

DVD “Talk to me” -1

4060 LEK

“Talk to me”, është një metodë interaktive për mësimim e anglishtes britanike dhe amerikane për moshat e rritura, duke përdorur njohjen e zërit, për të folur një anglishte të përkryer. Gjithçka është në shqip. Niveli Fillestar – I ndërmjetëm.

  • Ofron dialoge,video,ushtrime shqiptimi dhe të tjera(mesimore e zbavitëse),gramatikë,fjalor,rregjistrim audio,komunikim përmes internetit,etj.
  • Mbi 7,000 fjalë të përdorura në situata të ndryshme të jetës moderne.
  • Ofron material për mbi 120 orë mësimi.
  • Pesha reale – 3

bli

Kategoria: .

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency
WordPress Lightbox Plugin