Info Për Produktet

smart_card

Smart Card

1,000 LEK

Një kartë plastike që përmban një mikroqark kompjuterik, me anë të të cilit menaxhohet abonimi dhe dekriptohet sinjali dixhital që vjen në dekoder. Kjo kartë është element kyc për tu aksesuar me kanalet e DIGITALB.

  • Pesha reale – 002

bli

Kategoria: .

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency
WordPress Lightbox Plugin