Në foto, 8 konkurrentet e spektaklit më të famshëm të vitit në Brazil kanë portretizuar Krishtin dhe Dishepujt e tij një natë përpara kryqëzimit, në një skenë që ka fyer shumë persona në vendin rreptësisht katolik.

Krerët fetarë e kanë cilësuar kopjen e kryeveprës së Da Vinçit shumë të papërshtatshme, ndërkohë që edhe komision i intolerancës fetare në Brazil është përfshirë në këtë debat, ndërsa zemërimi lidhur me foton në fjalë rritet.

Source: Tendence