“Game of Thrones 8” përfundoi dhe Emilia Clarke deklaroi se është frymëzuar nga Adolf Hitler për disa nga fjalimet e personazhit të saj Daenerys Targaryen!

Për të mbajtur të gjitha ato fjalime në gjuhët imagjinare, pashë shumë video të diktatorëve dhe liderëve të fuqishëm në gjuhë të ndryshme, kam dashur të shoh nëse mund ta kuptoj përmbajtjen pa e ditur gjuhën e tyre. Dhe ti e kupton! Ju e kuptoni atë që Hitleri po thotë, kështu që mendova, ‘Nëse unë besoj gjithçka që them unë, njerëzit as nuk do të duhet të shikojnë titrat’. Plus nuk ishte askush në xhirime, vetëm një kamera dhe një dhomë e gjelbër, të zbrazët. Ekipi do të ketë menduar ‘Ah ok, një vajzë që flet në një gjuhë të shpikur’. M’u desh të isha plotësisht e përgatitur që të mos isha e çmendur”, – deklaroi ajo.

Source: Televizion