Jennifer Lawrence, pas një pushimi të gjatë, do të rikthehet në ekranin e madh me një film të ri, me regjisoren debutuese, Lila Neugebauer .

Për momentin, pavarësisht konfirmimit në kastin e aktorëve të fitueses së çmimit “Oscar”, nuk janë zbuluar ende titulli dhe historia e këtij projekti.

Jennifer Lawrence njoftoi një vit më parë se do të bënte një pushim nga aktrimi, pas disa impenjimesh të gjata.

Source: Televizion