Info Për Produktet

TMMK

DVD “Tell me more kids ” 10-12 vjeç

3940 LEK

“Tell me more kids ” , është një metodë interaktive për mësimim e anglishtes britanike dhe amerikane, për fëmijët nga mosha 10-12 vjeç. Gjithçka është në shqip. Me mbi 1000 lojra të ndryshme, karaoke dhe filma vizatimorë.

  • Paketa përmban : 2 CD-ROM,1 Libër udhëzues në shqip,1 Kufje dhe mikrofon
  • Pesha reale – 3

bli

Kategoria: .

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency
WordPress Lightbox Plugin