Info Për Produktet

TTM_Paketa_Familjare_All_In_One

DVD TMMK (e plotë) 4-12 vjeç + TTM 1 (Ofertë)

11080 LEK

Paketa Familjare, “Tell me more kids ” dhe “Talk to me”, është një metodë interaktive për mësimim e anglishtes britanike dhe amerikane për femijë dhe moshat e rritura, duke përdorur njohjen e zërit, për të folur një anglishte të përkryer. Gjithçka është në shqip

Pesha reale –  0.3

Kategoria: .

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency
WordPress Lightbox Plugin