Super 15 në sprintin final. Më 23 qershor ne Kompleksin Internacional në Pezë Helmes zhvillohen finalet ku do të percaktohet fituesi i trofeut. 6 skuadra, 2 grupe dhe në fund një fitues. Sfidat nisin në orën 16:00 për të kulmuar me finalen që do të përcaktoje kampionin.